banner_001
banner_002
banner_003
BOHUA01
BOHUA03
BOHUA02

kita bakal njamin sampeyan
tansah entuk paling apik
asil

Entuk conto gratis lan buku gambarGO

Pusat transportasi Shanghai Hongqiao, perusahaan kasebut duwe spesialisasi R&D, produksi lan penjualan kacamata. Wiwit taun 2004 nganti saiki, kita wis ngasilake lan ngasilake 11 seri lan luwih saka 130 jinis kacamata. Volume lan teknologi sales wis ana ing posisi utama ing China. Perusahaan iki wis sukses lulus sertifikasi sistem mutu ISO 9001: 2008, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007 sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja, entuk sertifikat produk merek China sing berkualitas, lan menang Shanghai perusahaan kelas kualifikasi kredit “AAA”.

ngerti luwih lengkap babagan perusahaan
1

TERBARU PRODUK

Mesthekake kualitas produk lan layanan purna jual.

kita saran kanggo milih
keputusan sing bener

  • produk kita

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • 600

    Staff profesional

    Perusahaan iki duwe luwih saka 600 staf berkualitas tinggi, perusahaan kasebut nduweni wigati banget kanggo kerja sama tim, swasana sing harmoni
  • 20

    Riwayat perusahaan

    Perusahaan iki duwe pengalaman meh 20 taun ing produksi lan riset lan pangembangan produk proteksi tenaga kerja, lan produk eyewash wis entuk posisi utama ing industri sing padha ing China
  • 40000

    Mitra

    Perusahaan kasebut duwe luwih saka 40.000 mitra, sing umume kalebu negara-negara Tionghoa lan merek terkenal ing saindenging jagad, kayata PetroChina, Sinopec, Coca Cola, Shell Lubricants, Honeywell, lsp.
  • 25

    Riset lan pangembangan paten

    Perusahaan kasebut penting banget kanggo riset lan pangembangan lan upgrade produk. Investasi taunan ing riset produk lan pangembangan nyumbang 10% saka pendapatan penjualan ing wektu sing padha.

Gendéra tampilan produk

apa ngomong wong

  • client1
    Rachel Inggris
    Iki asli banget. Digawe saka 304 stainless steel. Desain lan gaweyane apik banget. Saluran banyu dikontrol dening majelis. Beda karo kulawarga liya, kudu nyambungake rong pipa. Rinciane uga apik banget. Mung piring push tangan cilik, kudu dipikirake tampilan lan rasane. Iku trep lan aman. Klas yen dideleng. Iki minangka sing paling memuaskan sing aku tuku nalika tuku mesin cuci mata
  • client2
    Victoria Porter USA
    Sawise layanan sales paling apik sing durung tau daktingali ing antarane para penjual eyewash. Masalah apa wae bisa dirampungake kapan wae. Pedagang sing jujur, kualitas eyewash uga apik banget

Enquiry kanggo pricelist

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

kirim saiki

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Mesin cuci mata Laboratorium

    Apa ing sekolah utawa rumah sakit, dibutuhake laboratorium, lan masalah keamanan luwih penting lan kuwatir. Tindakan darurat penting banget nalika bahan kimia disemprotake kanthi ora sengaja ing awak utawa mripat. Laboratory eyewash uga peralatan keamanan sing penting. Amarga iku im ...
    maca liyane
  • Peranan siram darurat ...

    Umume wong ngerti babagan mesin cuci mata, nanging ora ngerti babagan iki. Piranti cuci mata minangka alat perlindhungan keamanan, macem-macem jinis, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan, pabrikan cuci mata Bo Hua nerangake kanthi rinci babagan fungsi cuci darurat ...
    maca liyane
  • Sawetara prekara sing kudu digatekake ...

    Ana macem-macem mesin cuci mata. Pabrikan milih mesin cuci mata sing cocog kanggo pabrik dhewe miturut kondhisi lan kabutuhane. Amarga macem-macem jinis mesin cuci mata, sawetara pancegahan ora padha ing proses panggunaan. Dina iki kita bakal ngenalake matte ...
    maca liyane