page_banner

warta

  • Mesin cuci mata Laboratorium

    Apa ing sekolah utawa rumah sakit, dibutuhake laboratorium, lan masalah keamanan luwih penting lan kuwatir. Tindakan darurat penting banget nalika bahan kimia disemprotake kanthi ora sengaja ing awak utawa mripat. Laboratory eyewash uga peralatan keamanan sing penting. Amarga iku im ...
    Waca liyane
  • Peran piranti cuci mata darurat

    Umume wong ngerti babagan mesin cuci mata, nanging ora ngerti babagan iki. Piranti cuci mata minangka alat perlindhungan keamanan, macem-macem jinis, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan, pabrikan cuci mata Bo Hua nerangake kanthi rinci babagan fungsi cuci darurat ...
    Waca liyane
  • Sawetara prekara sing kudu diwenehi perhatian saka piranti cuci mata jinis senyawa

    Ana macem-macem mesin cuci mata. Pabrikan milih mesin cuci mata sing cocog kanggo pabrik dhewe miturut kondhisi lan kabutuhane. Amarga macem-macem jinis mesin cuci mata, sawetara pancegahan ora padha ing proses panggunaan. Dina iki kita bakal ngenalake matte ...
    Waca liyane
  • Acara sing cocog lan fitur fungsional kanggo mesin cuci mata Bohua

    Bohua eyewash duwe macem-macem eyewash sing efisien, menehi perlindungan paling apik. Dhuwur lan Sudut nozel eyewash dirancang miturut proporsi rai, lan banyune awujud aerosol lan diubengi alon-alon. Supaya sampeyan nggunakake kanthi bener, Bo Hua Xiaobia ...
    Waca liyane
  • Pengetahuan babagan perawatan mesin cuci mata

    Shanghai Bohua minangka produsen eyewash, khusus kanggo R&D, kustomisasi, produksi lan penjualan eyewash, kanthi kategori sing akeh lan peralatan canggih. Piranti cuci mata Bohua, ngumbah mripat sing efisien, nyedhiyakake perlindungan sing paling apik lan ngindhari cedera sekunder. Dhuwur lan amba mripat ...
    Waca liyane