page_banner

PRODUK

65L GRAVITY PORTABLE FED EYEWASH

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk BH34-2031LHC Mesin cuci mata portebel

spesifikasi

Plastik (ABS)

 

 

 

 

 

 

 

 

Katrangan produk

  1. Alur rai (mripat): ≥ 1,5 L / min, bisa digunakake terus-terusan luwih saka 15 menit,

Mesin cuci mata panyimpenan banyu duwe sarat wektu panggunaan terus-terusan, lan pangguna kudu njamin panyimpenan banyu

  1. Kothak panyimpenan banyu saka mesin cuci mata digawe saka poliethelin kuning
3. Panyimpenan banyu maksimal: 14 gal (53 L), 15 mnt;
  1. Cara ndandani: dipasang ing tembok, piring mburi stainless steel 304 lan bolt mbenakake.
  2. Novel ABS sing tahan karat. Bukak piring tarik ireng saka eyewash, lan eyewash bakal metu sajrone 1 detik, lan aliran banyu bisa tahan luwih saka 15 menit. Sawise digunakake, push plate narik, lan sumber banyu bakal ditutup kanthi otomatis.
  3. Cocog kanggo industri petrokimia, perusahaan kimia, industri minuman, laboratorium, ruangan utawa papan kerja sing adoh banget saka sumber banyu
  4. Tips khusus: sumber banyu ing tank banyu yaiku banyu murni utawa lotion mripat khusus.
 
 
 
Spesifikasi pengepakan  
Regane (RMB) 1600

Sing kudu dingerteni para pangguna:

Miturut sarat ANSI z358.1 2014, mesin cuci mata kudu dipriksa seminggu sepisan;

1. Isi inspeksi:

a. Apa aliran banyu iku normal;

b. Apa pipa sing nyambungake tangki panyimpenan cair lan dhukungan wis rusak. Yen lumahing rusak utawa rusak, kudu didandani lan diganti kanthi cepet;

c. Apa banyu ing tank panyimpenan cair cukup kanggo digunakake;

d. Apa ana obyek asing ing ember

2. Mesin cuci mata darurat kudu diresiki kanthi rutin yen dibutuhake (nganti 90 dina) lan solusi eyewash kudu diganti.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita