page_banner

PRODUK

Profil perusahaan

1

Peralatan keamanan Shanghai Bohua Co., Ltd. dununge ana ing No. 359, Yinxi Road, Taman Industri berteknologi tinggi Songong Shanghai, cedhak Shanghai

Pusat transportasi Shanghai Hongqiao, perusahaan kasebut duwe spesialisasi R&D, produksi lan penjualan kacamata. Wiwit taun 2004 nganti saiki, kita wis ngasilake lan ngasilake 11 seri lan luwih saka 130 jinis kacamata. Volume lan teknologi sales wis ana ing posisi utama ing China. Perusahaan iki wis sukses lulus sertifikasi sistem mutu ISO 9001: 2008, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007 sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja, entuk sertifikat produk merek China sing berkualitas, lan menang Shanghai perusahaan kelas kualifikasi kredit "AAA".

Produk perusahaan wis sukses lulus: sertifikasi ANSI z358.1 Amerika, sertifikasi CE CE en15154-1: 2006, sertifikasi CCS saka China Classification Society, entuk 9 sertifikat paten lan sawetara paten desain tampilan; manut "inovasi lan pangembangan" minangka kekuwatan pangembangan pembangunan Bohua, gatekake upgrade lan riset lan pangembangan produk eyewash, saengga teknologi eyewash tetep dadi posisi utama

Kapabilitas teknis

2

Shanghai Bohua duwe tim R&D profesional sing kuwat banget. Iki minangka salah sawijining perusahaan ing China sing bisa ngembangake lan nggawe alat cuci mata kanthi dhewe. Kanthi jumlah personel teknis sing apik banget lan kemampuan R & D sing kuat, perusahaan iki wis ngembangake luwih saka sepuluh seri lan atusan piranti cuci mata, lan entuk puluhan sertifikat paten, sertifikat kualitas produk, produk merek Cina sing misuwur, perusahaan integritas, lsp. Akeh pakurmatan.

Perusahaan bisa ngatur kabeh jinis eyewash sing ora konvensional miturut kabutuhan nyata saka pelanggan. Saiki, perusahaan wis nggawe macem-macem piranti eyewash anyar, kayata piranti kacamata pager, piranti eyewash tank tekanan, piranti eyewash pemanas uap, miturut syarat saben pelanggan.

Personel teknis sing apik lan kemampuan R&D sing kuat minangka jaminan kuat kanggo Bohua supaya terus maju teknologi ing industri mesin cuci mata lan tenaga penggerak sing kuat supaya Bohua bisa maju.

Kualifikasi perusahaan

ISO

Sertifikasi Standar Amerika GTS

Sertifikasi CE

1401 Sertifikasi

Sertifikasi CCS saka Klasifikasi Masyarakat

Rating Kredit

Ijin perlindungan tenaga kerja khusus

Lisensi Bisnis