page_banner

PRODUK

Kacamata khusus

Pelanggan bisa ngatur peralatan eyewash sing disesuaikan miturut syarat panggunaan sing beda-beda, kayata eyewash tank banyu, eyewash head shower, eyewash listrik, eyewash pagar stainless steel, eyewash seluler, lsp.

11

Contone, laboratorium universitas, laboratorium rumah sakit lan papan cilik liyane biasane mbutuhake eyewash tertanam utawa ndhelik kanggo nyuda jejak peralatan lan nggampangake operasi staf. 

20180607153449_3444

Cocog kanggo nginstal kacamata komposit ing ruangan kimia, sing kalebu piranti kacamata lan alat semprotan, lan langsung dipasang ing lemah kanggo digunakake. Nalika bahan kimia disemprotake ing sandhangan utawa awak para pekerja, sistem semprotan kacamata komposit bisa digunakake kanggo ngumbah; nalika zat mbebayani disemprotake ing mripat, praupane, gulu utawa tangane para pekerja, bisa digunakake Sistem eyewash saka eyewash senyawa disiram. Pilih jinis eyewash sing cocog miturut masa kerja. Contone, eyewash portebel bisa digunakake ing lingkungan kerja kanthi sumber banyu sing ora trep. Piranti cuci mata majemuk bisa digunakake ing pabrik, sing duwe sistem semprotan lan sistem eyewash, sing gampang digunakake.

20200602134646_9191

Utawa kanggo wilayah sing duwe sumber banyu utawa situs konstruksi sing angel banget yen ora entuk banyu amarga ana watesan situs, para pelanggan umume nggawe kaca mata panyimpenan banyu, lan ing wektu sing padha mbutuhake periode panyimpenan banyu, kualitas banyu lan parameter liyane kanggo memenuhi standar

、

Contone, amarga suhu lan jinis iklim ing Timur Tengah, disaranake nggunakake seri eyewash kulkasan, kayata eyewash kulkas; kanggo iklim Alaska sing adhem banget ing Amerika Utara, umume pelanggan nggawe eyewash sing digawe panas utawa eyewash antifreeze, yen ana kabutuhan khusus liyane, kayata sistem DCS utawa sistem sirkulasi banyu anget, kita bisa ngatur produk sing gegandhengan karo sampeyan miturut kebutuhan pelanggan .

20180607153017_1881

Sanalika, amarga beda kahanan alam lan iklim ing macem-macem negara lan wilayah, kita bisa ngatur mesin cuci mata tartamtu miturut kabutuhan pelanggan lokal.