page_banner

produk

  • Antifreeze eye washer (buried)

    Mesin cuci mata antifreeze (dikubur)

    Fitur kaunggulan: alat inlet banyu lan got saka mesin cuci mata sing dikubur dipasang ing ngisor permafrost. Mbukak katup lan banyu tunyuk mili menyang sistem mesin cuci mata saka mlebu banyu ing lemah. Nalika katup ditutup, sistem kanthi otomatis bisa ngeculake banyu ing pipa mesin cuci mata. Ditrapake kanggo musim salju ing ngisor 0 derajat wilayah kasebut, ambane permafrost luwih gedhe tinimbang 500MM sing digunakake, pancen efek anti-pembekuan.