page_banner

PRODUK

Mesin cuci mata antifreeze (jinis pedal)

Katrangan singkat:

Senyawa pedal eyewash senyawa otomatis otomatis, entheng lan ringkes, kanthi otomatis bisa ngilangi banyu residu internal saka eyewash, ekonomis lan praktis.

Déwan mripat nganggo telung bagean saka 304 stainless steel + resin epoxy ABS ABS, cetakan casting tabung baja lancar, cetakan integral, permukaan sing alus, resistensi tekanan sing kuat, umur panjang, mripat ing bagean dhasar pasar yaiku sepuluh unit las, las, lumahing coarse, digunakake ing meksa ora meksa, gampang retak bocor pipa, umur layanan cekak.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Dhasar: Mesin cuci mata senyawa pedal gedhe BH30-5012

Senyawa pedal eyewash senyawa otomatis otomatis, entheng lan ringkes, kanthi otomatis bisa ngilangi banyu residu internal saka eyewash, ekonomis lan praktis.

Déwan mripat nganggo telung bagean saka 304 stainless steel + resin epoxy ABS ABS, cetakan casting tabung baja lancar, cetakan integral, permukaan sing alus, resistensi tekanan sing kuat, umur panjang, mripat ing bagean dhasar pasar yaiku sepuluh unit las, las, lumahing coarse, digunakake ing meksa ora meksa, gampang retak bocor pipa, umur layanan cekak.

Baskom pancuran:

diameter 260mm, kekandelan 0,6mm, shower derajat 360 derajat, ora ana Angle sing mati, area jangkoan awak kabeh gedhe, memenuhi lan ngluwihi standar Amerika Serikat (sarat ing 1524mm saka dhuwur lemah, diameter taburan kanggo nggayuh diameter 508mm) , aliran shower nganti 180L / menit, kanthi memenuhi syarat standar Amerika kanggo kisaran cuci mata.

Loro-lorone ndhuwur lan ngisor nganggo katup bal loro-potong, luwih unggul tinimbang katup bal siji-bukaan, aperture gedhe, bisa memenuhi standar aliran cuci mata mesin cuci mata ing Amerika. (Aliran siraman ≥ 75.7L / mnt, aliran ngumbah mata ≥ 11.4L / menit, siram efektif lan cepet)

Piranti aliran sing bisa disetel, bisa nyetel aliran banyu sawayah-wayah, kanthi efektif nyegah kahanan ora stabilitas tekanan banyu amarga dhuwur lan aliran sing ora konsisten ora bisa nyukupi sarat cuci lan masalah liyane. Konfirmasi manawa tekanan banyu ing situs tekan 0,25MPa.

Model dhasar: BH30-5012

BH30-5012T: Mesin cuci mata tutuk siji

28

BH30-5012A: Pedal cilik

29

BH32-5012: Mesin cuci mata vertikal pedal gedhe (tanpa sirah padusan)

111111111111111111

BH32-5012A: Mesin cuci mata vertikal pedal cilik (tanpa sirah)

30

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori