page_banner

produk

  • FREEZE-PROTECTED SHOWER AND EYE/FACE WASH

    Pancuran Pancuran-Pancuran-GRATIS-GRATIS LAN CUCI MATA / WAJAH

    Senyawa pedal eyewash senyawa otomatis otomatis, entheng lan ringkes, kanthi otomatis bisa ngilangi banyu residu internal saka eyewash, ekonomis lan praktis.

    Déwan mripat nganggo telung bagean saka 304 stainless steel + resin epoxy ABS ABS, cetakan casting tabung baja lancar, cetakan integral, permukaan alus, resistensi tekanan sing kuat, umur panjang, mripat ing bagean dhasar pasar yaiku sepuluh unit las, las, lumahing coarse, digunakake ing meksa ora meksa, gampang retak bocor pipo, umur layanan cekak.