page_banner

produk

  • Buried double rod eye washer

    Dikubur mesin cuci mata rod kaping pindho

    Inlet banyu lan piranti sing wis kosong saka eyewash sing dikubur dipasang ing ngisor permafrost. Bukak klep, lan banyu keran mili menyang sistem eyewash saka saluran banyu ing njero lemah. Tutup klep, lan sistem kanthi otomatis nyiram banyu ing pipa eyewash. Ditrapake kanggo musim salju ing ngisor 0 derajat wilayah kasebut, ambane permafrost luwih gedhe tinimbang 500MM sing digunakake, pancen efek anti-pembekuan. Produk paten, pemalsuan bakal dituntut; Nomer paten: ZL 2012 2 0337278.7