page_banner

PRODUK

padusan kombinasi lan wisuh mripat / rai

Katrangan singkat:

Piranti eyewash majemuk bisa mbukak bagean eyewash lan shower shower kanthi kapisah, utawa mbukak eyewash lan shower ing wektu sing padha. Sisih eyewash lan shower wis padha.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Dhasar: BH30-1010

Piranti eyewash majemuk bisa mbukak bagean eyewash lan shower shower kanthi kapisah, utawa mbukak eyewash lan shower ing wektu sing padha. Sisih eyewash lan shower wis padha.

Majelis eyewash Bohua minangka cetakan casting siji-wektu kanthi permukaan sing alus, resistensi tekanan sing kuat lan umur panjang. Ora ana kedadeyan burst ing musim salju utawa tekanan banyu dhuwur. Kualitas inferior mesthi dadi bagean las. Pakaryan kasebut cukup kasar lan umume las, sing ora mung mengaruhi tampilan nanging uga nyuda umur layanan. Ing wilayah sing adhem utawa yen tekanan banyu akeh, gampang nyebabake ekspansi tabung kasebut pecah.

Filter: Lapisan pertama saringan kerapatan tinggi PP kanggo nyaring partikel sing luwih gedhe ing banyu. Lapisan kaloro nggunakake patang lapisan 304 kerangka stainless steel struktur staggered kanggo nyaring kekotoran sing apik, nalika nyebar aliran banyu, nggawe banyu kaya gelembung, lan alon-alon mripate kanggo nyegah impurities lan aliran banyu sing kuwat supaya ora nyebabake kerusakan sekunder ing mripat

Kepala shower duwe desain setengah bolongan ing pinggir, lan busur kasebut tangen saka loro kurva alus R250 lan R39, saengga banyu padusan kasebar ing sadawane busur ing tembok njero cekungan shower, persis ing dhuwure 1524mm, tekan diameter 508mm diameter kisaran kisaran, kanthi lengkap memenuhi persyaratan Standar Amerika kanggo shower shower eyewash

Katup bola ndhuwur nggunakake katup bal loro-potong, sing luwih apik tinimbang katup bal siji-potong, kanthi aperture gedhe, sing bisa memenuhi standar Amerika kanggo aliran eyewash. (Flush flow ≧ 75.7L / min, eyewash flow ≧ 11.4L / min persyaratan, flushing efektif lan cepet), flushing efektif lan cepet.

Dhasar: BH30-1010

BH30-1010: Model dhasar

BH30-1010wwwwwwww

BH30-1011: Semprotan ABS Kuning

1

BH30-1011L: Semprotan ABS ijo

BH30-1011Green ABS spray

BH30-1011: Semprotan ABS Kuning + kothak bukti-bledosan + alarm swara lan cahya

BH30-10llow ABS spray + explosion-proof box + sound and light alarm

BH30-2011: Semprotan ABS kuning + Tutup sandal sambungan kuning ABS

BH30-201low ABS spray + ABS yellow linkage flip cover

BH30-1012zp: Push nganggo tangan loro + pengosongan otomatis (majelis ngemot katup pengosongan)

2

BH30-1316: 316 materi

BH30-1316

BH30-2010: Clamshell link ABS Putih

BH30-2010

BH30-1111: Polesan ing njero lan njaba (pipa kelas panganan)

BH30-1111

BH30-1010T: Eyewash port siji

3

BH30-1018: Owahi saka sambungan utas dhasar menyang sambungan cepet

BH30-1018

BH30-2012: 304 clamshell link stainless steel

20160906112908_5312

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori