page_banner

PRODUK

Stasiun ngumbah mripat lengkap

Katrangan singkat:

Stasiun eyewash sirkulasi banyu anget cocok kanggo panggunaan kaping pirang-pirang piranti eyewash, supaya suhu banyu stopkontak antara 15.7-37.8 derajat. Sistem kasebut nggunakake tangki panyimpenan gedhe, nyedhiyakake suplai banyu 71 gal / menit, sing bisa nyedhiyakake banyu kanggo piranti kacamata siji utawa pirang-pirang, supaya wektu konsumsi banyu luwih saka 15 menit.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Dhasar: 0209-1096

Stasiun eyewash sirkulasi banyu anget cocok kanggo panggunaan kaping pirang-pirang piranti eyewash, supaya suhu banyu stopkontak antara 15.7-37.8 derajat. Sistem kasebut nggunakake tangki panyimpenan gedhe, nyedhiyakake suplai banyu 71 gal / menit, sing bisa nyedhiyakake banyu kanggo piranti kacamata siji utawa pirang-pirang, supaya wektu konsumsi banyu luwih saka 15 menit.

Piranti kasebut digawe saka waja lan alas struktur kayu, cocog kanggo digunakake ing njero ruangan ing pabrik. Banyu panas lan banyu adhem dicampur karo piranti pemanas listrik, banjur diwenehake menyang mesin cuci mata kanggo digunakake. Produk kasebut sesuai karo syarat suhu banyu outlet mesin cuci mata sing kasebut ing standar mesin cuci mata Amerika ANSI Z358-1 2014. Bisa digunakake ing mangsa adhem, komposisi stasiun eyewash sirkulasi banyu anget: tangki panyimpenan banyu pemanas listrik, pompa tekanan, pompa sirkulasi, mixer panas lan adhem.

Fitur teknis:

Tangki panyimpenan banyu sing digawe panas listrik nyedhiyakake banyu panas lan banyu adhem kanggo nggawe suhu banyu outlet ing eyewash sesuai karo standar kacamata ANSI Z358-1 2014. Tangki panyimpenan banyu pemanas listrik dirancang kanthi pemanas listrik kanggo dadi panas sumber banyu, lan pengontrol suhu kanggo ngontrol suhu sumber banyu tangki panyimpenan banyu kanggo nyegah kedadeyan hawa panas sing akeh banget. Campuran banyu panas lan adhem ngontrol suhu banyu mata ing eyewash. Suhu banyu saka mixer banyu panas lan adhem bisa disetel miturut suhu sekitar lapangan ing mangsa adhem. Mesin cuci mata siji utawa kaping bisa diwenehake kanggo digunakake.

Komponen listrik ing sistem kasebut kalebu jinis bukti-letupan, sing bisa digunakake ing papan sing ora bisa diledhot. Sistem kasebut disambungake karo piranti ruangan kontrol umum. Sawise eyewash digunakake ing situs, sinyal switch bisa diwenehake menyang ruangan kontrol umum. Piranti sistem kasebut dilengkapi alarm akustik-optik lan bukti bledosan.

Model dhasar: 0209-10968

0209-1097: Desain ember panyimpenan banyu diganti adhedhasar model dhasar

4

0209-1098: Adhedhasar model dhasar, diganti dadi desain jinis kothak njaba

5

0209-1099: Kanthi dhasar model dhasar, upgrade dadi desain tank panyimpenan pemanas listrik kanthi banyu campuran banyu adhem lan panas

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori