page_banner

PRODUK

Shanghai Bohua keamanan peralatan Co., Ltd.

Alamat

Lantai 3, bangunan 2, 359 Yinxi Road, Shanghai

Telpon

+86 18917852866

021-6786 8723

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Sabtu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita