page_banner

PRODUK

Kacamata khusus

Katrangan singkat:

Pelanggan bisa nggawe eyewash sing disesuaikan miturut macem-macem syarat, kayata ngumbah mata tank banyu, cuci mata darurat, cuci mata listrik, cuci mata rel stainless steel, cuci mata kreta seluler, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Dhasar: BH36-1062B

Piranti cuci mata sing digawe panas listrik adhedhasar piranti cuci mata sing nglacak panas listrik, cocog digunakake ing wilayah sing suhu kurang saka 0 derajat, bisa nambah suhu banyu kanthi ngumbah mripat udakara 15 derajat kanthi efektif.

Eyewash dhewe duwe fungsi nelusuri panas, insulasi lan antijamur, saengga suhu banyu sistem eyewash tetep ing suhu tetep. Piranti pemanas: sabuk pelacak listrik suhu impor diadopsi lan dilengkapi sistem kontrol suhu otomatis kanggo ngontrol suhu panas. Lapisan isolasi: bahan karet sing ramah lingkungan. Tutup: peringatan bahan ABS kuning, tahan karat dening macem-macem bahan kimia.

Nomer paten: ZL 2012 2 0337303.1.

Bahan:

awak utama 304 stainless steel, pipa benang antarmuka benang GB.

Pancuran:

tarik rod narik, banyu udan bakal diuncalake saka cekungan shower ing 1 detik, aliran shower 120-180 liter bisa disetel. Tekanan kerja yaiku 0.25-0.4MPa.

Piranti cuci mata:

tekanan kerja 0.25-0.6Mpa. Push gagang, lan ngumbah mripat aerosol bakal ejeksi sajrone 1 detik. Dhuwur lan Sudut banyu bakal dirancang miturut proporsi wajah manungsa. Aliran ngumbah mripat bisa diatur saka 12-18L / menit.

Piranti pemanas:

piranti pemanas listrik dilengkapi saklar kontrol suhu utawa sistem otomatis kanggo ngontrol suhu panas utawa miwiti saklar. Daya pemanas daya dhuwur: 10KW, utawa daya desain miturut panjaluk. 

Lapisan isolasi:

bahan karet sing ramah lingkungan. Tutup: peringatan bahan ABS kuning, tahan karat dening macem-macem bahan kimia.

Tegangan lan arus: voltase AC380V, arus 25A. 

Rating bledosan:
Exd II BT4. (bisa diatur miturut syarat) Kelas proteksi: IP65. (Bisa diatur miturut syarat)

Dhasar: BH36-1062B

BH32-1062B: saka gabungan dhasar menyang vertikal, pembatalan bagean shower.

BH32-1062B

BH36-1066: Bagean tilak panas listrik saka model dhasar wis dicopot, lan ora ana lapisan ABS

7

BH32-1066 (vertikal): saka jinis dhasar saka komposit menyang vertikal, batalake bagean ngumbah. Ing wektu sing padha, bagean listrik sing nelusuri model dhasar dibatalake, lan ora ana lapisan ABS

7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori