page_banner

PRODUK

Mesin cuci mata nelusuri panas listrik

Katrangan singkat:

Piranti cuci panas listrik cocog kanggo 0 derajat sisih lor ing ngisor panggunaan wilayah kasebut. Uga cocog kanggo digunakake ing wilayah sing suhu luwih dhuwur tinimbang -45 ℃. Sabuk pengukur listrik yaiku 6 M * 48W / M. Kontrol termostatik otomatis kanggo zona pendamping. Ana kontrol suhu kanggo ngontrol daya panas sabuk pemanasan kanggo njaga suhu banyu. Tingkat bukti bledosan: Proteksi ExdIICT4, IP65. Kothak persimpangan catu daya sabuk pelacak listrik disusun kanthi beda saka kothak persimpangan kontrol suhu. Kekandelan lapisan insulasi tropis yaiku 30MM, lan bahan insulasi yaiku karet tahan api. Tegangan: AC220V / 1PH / 50Hz.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Dhasar: BH30-1062

Piranti cuci panas listrik cocog kanggo 0 derajat sisih lor ing ngisor panggunaan wilayah kasebut. Uga cocog kanggo digunakake ing wilayah sing suhu luwih dhuwur tinimbang -45 ℃. Sabuk pengukur listrik yaiku 6 M * 48W / M. Kontrol termostatik otomatis kanggo zona pendamping. Ana kontrol suhu kanggo ngontrol daya panas sabuk pemanasan kanggo njaga suhu banyu. Tingkat bukti bledosan: Proteksi ExdIICT4, IP65. Kothak persimpangan catu daya sabuk pelacak listrik disusun kanthi beda saka kothak persimpangan kontrol suhu. Kekandelan lapisan insulasi tropis yaiku 30MM, lan bahan insulasi yaiku karet tahan api. Tegangan: AC220V / 1PH / 50Hz.

Cangkang eyewash:

Tahan ABS ijo nganti suhu dhuwur 200 derajat, struktur sing bisa dicopot, trep kanggo perawatan mengko.

Inlet banyu lan outlet mesin cuci mata:

Sambungan flange HG / T20615. Ukuran sambungan 1-1 / 2 DN40.

Tee sikut eyewash minangka bagean standar nasional, ora tau diblokir.

Ndhuwur lan mudhun dilengkapi katup bal 2 potong, bisa nglindhungi kebocoran banyu 20.000 kali. Ing pungkasan panggunaan, tutup klep bal lan saluran banyu ing sikut eyewash, priksa manawa cairan rampung sajrone 12 menit.

Teluk sungu eyewash kanggo luwes bilateral, amarga sampeyan pengin nyetel ukuran aliran banyu.

Sambungake karo ngombe banyu keran. Tekanan banyu 0,25MPa

Aliran banyu semprotan: ≥120L / MIN

Aliran banyu mata / rai ≥12L / MIN

Wektu siram ≥15 menit.

Dhasar: BH30-1062

BH30-1062C: saka kuning dhasar nganti oranye, dene cekungan shower lan cekungan mata dadi bagean sing dilapisi tembaga

35

BH30-1062T: Piranti ngumbah mripat kaping pindho dadi piranti ngumbah mripat siji

36

BH30-1062L: Saka warna kuning saka model dhasar nganti ijo

37

0206-1062: Omah sing dianyari dadi omah stainless steel

38

BH30-1062 (vertikal): saka jinis dhasar saka komposit dadi eyewash vertikal, pembatalan bagian shower

39

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori