page_banner

produk

  • Electric heat tracing eye washer

    Mesin cuci mata nelusuri panas listrik

    Piranti cuci panas listrik cocog kanggo 0 derajat sisih lor ing ngisor panggunaan wilayah kasebut. Uga cocog kanggo digunakake ing wilayah sing suhu luwih dhuwur tinimbang -45 ℃. Sabuk pengukur listrik yaiku 6 M * 48W / M. Kontrol termostatik otomatis kanggo zona pendamping. Ana kontrol suhu kanggo ngontrol daya panas sabuk pemanasan kanggo njaga suhu banyu. Tingkat bukti bledosan: Proteksi ExdIICT4, IP65. Kothak persimpangan catu daya sabuk pelacak listrik disusun kanthi beda saka kothak persimpangan kontrol suhu. Kekandelan lapisan insulasi tropis yaiku 30MM, lan bahan insulasi yaiku karet tahan api. Tegangan: AC220V / 1PH / 50Hz.