page_banner

produk

  • BH36-1066 pedestal electric heating eye wash

    BH36-1066 ngumbah mata pemanas listrik pedestal

    l Bahan: Awak utama 304 stainless steel, cangkang tahan api plastik ABS. l Eyewash: tekanan kerja 0.25-0.6MPA. Push gagang mbukak, lan banyu mata aerosol bakal disemprotake sajrone 1 detik. Dhuwur lan amba stopkontak banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa. Tingkat aliran eyewash yaiku ≧ 11,4L / menit. l Pancuran: Narik tuas tarik, lan banyu padusan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku ≧ 75.7L / menit. Wor ...
  • BH32-1062B pedestal electric heating eye wash

    BH32-1062B ngumbah mripat pemanas listrik listrik

    l Bahan: Awak utama 304 stainless steel, cangkang tahan api plastik ABS. l Eyewash: tekanan kerja 0.25-0.6MPA. Push gagang mbukak, lan banyu mata aerosol bakal disemprotake sajrone 1 detik. Dhuwur lan amba stopkontak banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa. Tingkat aliran eyewash yaiku ≧ 11,4L / menit. l Filter eyewashing: filter kepadatan tinggi PP + 304 lapisan kaping pindho, sing bisa nyaring kotoran ing banyu, lan banyu sing disemprot yaiku aerosol, ...
  • BH32-1066 pedestal electric heating eye wash

    BH32-1066 ngumbah mripat pemanas listrik listrik

    l Bahan: Awak utama 304 stainless steel, cangkang tahan api plastik ABS. l Eyewash: tekanan kerja 0.25-0.6MPA. Push gagang mbukak, lan banyu mata aerosol bakal disemprotake sajrone 1 detik. Dhuwur lan amba stopkontak banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa. Tingkat aliran eyewash yaiku ≧ 11.4L / mnt .. l Valve ball: Katup bal loro-potong bisa nggawe aliran banyu piranti eyewash kasebut cocog karo standar Amerika. l Déwan ngumbah mripat: Dumadi saka 30 ...
  • BH30-1062B Electric heating eyewash eye/face wash

    BH30-1062B Cuci mata / eyewash pemanas listrik

    l Bahan: Awak utama 304 stainless steel, cangkang tahan api plastik ABS. l Pancuran: Narik tuas tarik, lan banyu padusan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku ≧ 75.7L / menit. Tekanan kerja yaiku 0.25-0.4MPA. l Eyewash: tekanan kerja 0.25-0.6MPA. Push gagang mbukak, lan banyu mata aerosol bakal disemprotake sajrone 1 detik. Dhuwur lan amba stopkontak banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa. Mripat ...
  • Electric heating eye washer

    Mesin cuci mata pemanas listrik

    Piranti cuci mata sing digawe panas listrik adhedhasar piranti cuci mata sing nglacak panas listrik, cocog digunakake ing wilayah sing suhu kurang saka 0 derajat, bisa nambah suhu banyu kanthi ngumbah mripat udakara 15 derajat kanthi efektif.

    Eyewash dhewe duwe fungsi nelusuri panas, insulasi lan antijamur, saengga suhu banyu sistem eyewash tetep ing suhu tetep. Piranti pemanas: sabuk pelacak listrik suhu impor diadopsi lan dilengkapi sistem kontrol suhu otomatis kanggo ngontrol suhu panas. Lapisan isolasi: bahan karet sing ramah lingkungan. Tutup: peringatan bahan ABS kuning, tahan karat dening macem-macem bahan kimia.