page_banner

produk

  • EYE/FACE WASH BOOTH

    BOOTH NGumbah MATA / MUKA

    Plat stainless steel 304 digawe kanthi mlengkung, kekandelane 1.2mm. Gunakake terus kanggo 15 menit tanpa tumpahan.

    Ukuran eksternal 1000 * 900 * 2400mm (dawane * jembaré * dhuwure).

    Iki tahan banget kanggo larutan minyak, asam, alkali lan uyah.

    Bisa digunakake nganggo piranti eyewash vertikal lan komposit.

    Asupan ndhuwur, koneksi benang 5/4 MNPT, outlet 150mm ing ndhuwur lemah, 3/2 sambungan benang FNPT utawa sambungan flange.