page_banner

produk

  • Comprehensive eye wash station

    Stasiun ngumbah mripat lengkap

    Stasiun eyewash sirkulasi banyu anget cocok kanggo panggunaan kaping pirang-pirang piranti eyewash, supaya suhu banyu stopkontak antara 15.7-37.8 derajat. Sistem kasebut nggunakake tangki panyimpenan gedhe, nyedhiyakake suplai banyu 71 gal / menit, sing bisa nyedhiyakake banyu kanggo piranti kacamata siji utawa pirang-pirang, supaya wektu konsumsi banyu luwih saka 15 menit.