page_banner

PRODUK

Stasiun ngumbah mripat pager

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Teknis:

1. Bahan: 304, 316 stainless steel utawa baja karbon iku opsional, perusahaan bisa menehi laporan uji spektrometer;

2. Cuci mata lan pancuran padha ditutup nganggo rong pager. Pangguna sing mlebu pager kanggo ngumbah mripat utawa shower bisa nyekel pager kanthi tangan, sing cukup aman; stasiun eyewash dipérang dadi area eyewash lan shower, lan pangguna bisa nggunakake macem-macem wilayah miturut kahanan tartamtu ;

3. Nalika pangguna ngadeg ing area pager eyewash, langkah ing pedal sikil, eyewash kanthi otomatis bakal ngeculake banyu, lan tutup bledug bakal disiram, lan kolom banyu bakal nyebrang lan ngrangkul. Aliran ngumbah mripat ≥ 11.4L / mnt, sawise digunakake, pulihake piring push tangan cuci mata

4. Nalika pangguna ngadeg ing pager area padusan, langkah ing sikil, tutup katup banyu kanthi otomatis dibukak, lan banyu bakal dibuwang saka stopkontak, lan tingkat aliran padusan ≥76L / menit;

5. Pancuran adoh 1520mm saka lumahing pangguna, lan diameter kisaran semprotan luwih saka 510mm;

6. Plat tandha: Ana telung pilihan: plate sign biasa, plate sign luminous lan plate sign elektronik;

7. Piranti alarm swara lan cahya lan piranti upload sinyal DCS ora opsional

8. Bahan-bahan pamblokiran lan proteksi bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan

9. nosel eyewash nduweni filter internal kanggo nyaring kotoran ing banyu lan nggawe aliran banyu menyang kolom banyu sing umpluk, kanthi efektif nyegah impurities ing banyu utawa nyebabake kerusakan sekunder ing saraf mata lan bagean sing cilaka amarga banyu akeh banget mili

10. Majelis: Bagian inti saka rakitan eyewash nganggo 304 bagian casting, sing resistensi kompresi luwih kuat lan kualitas sing luwih apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita