page_banner

produk

  • Full automatic eye washer

    Mesin cuci mata otomatis lengkap

    Mesin cuci mata otomatis nyadari kontrol otomatis liwat sistem fotoelektrik, kontrol elektromagnetik lan sistem kontrol induksi. Yen cilaka mripat, ora prelu ngontrol katup sing ana ing mesin cuci mata kanthi tangan. Cukup ketik posisi sing cocog, mesin cuci mata kanthi otomatis bisa metu. Desain sing luwih manusiawi, temen maujud karo wong sing cilaka tepat wektu, reresik mripat lan awak sing efektif, luwih trep lan cepet. Tembok sing dipasang ing situs kerja ora mbutuhake papan.