page_banner

PRODUK

Mesin cuci mata portabel seluler

Katrangan singkat:

kothak panyimpenan banyu saka piranti ngumbah mripat digawe saka poliethelin oranye;

Panyimpenan banyu maksimal: 14 galon (53 liter), 15 menit;

amarga banyu gumantung karo tekanane dhewe, mula ora perlu langkah-langkah bukti ledakan;


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Dhasar: BH31-1080

1. Kothak panyimpenan banyu piranti ngumbah mripat digawe saka poliethelin oranye;

2. Panyimpenan banyu maksimal: 14 galon (53 liter), 15 menit;

3, amarga banyu gumantung karo tekanane dhewe, mula ora perlu langkah-langkah bukti ledakan;

4. Mode tetep: dipasang ing tembok, piring mburi stainless steel 304 lan baut tetep.

5, pasuryan (mripat) aliran: ≥1,5 L / min, bisa digunakake luwih saka 15 menit,

Piranti cuci mata jinis panyimpenan banyu duwe syarat wektu panggunaan terus-terusan, lan unit panggunaan kudu njamin panyimpenan banyu

Tingkat banyu ember kudu 100%, lan banyu murni ing ember kudu diganti kanthi rutin supaya ora disimpen banyu

Spoilage lan breeding bakteri.

6,nozel ABS sing tahan karat. Bukak piring tarik ireng saka eyewash, banyu bakal mili metu saka eyewash sajrone 1 detik, lan banyu bakal mili luwih saka 15 menit. Push board narik sawise digunakake, lan sumber banyu bakal mati kanthi otomatis.

7, piranti ngumbah mata jinis ember banyu, instalasi pipa gratis, cocog kanggo industri petrokimia, kimia, minuman lan industri liyane, ing laboratorium, ruangan utawa adoh saka papan kerja banyu.

8. Tip khusus: banyu murni utawa ngumbah mripat khusus kudu digunakake kanggo sumber banyu ing ember panyimpenan banyu.

Model dhasar: BH34-2020

BH34-2021: Mbusak ember koleksi banyu limbah lan krenjang ing sisih ngisor ngumbah mripat seluler dhasar

8

0204-1021: Mbusak tong sampah koleksi banyu lan bagean krenjang ing sisih ngisor saka wisuh mripat seluler dhasar, lan warnane malih dadi kuning

9

BH34-2023: Mbusak tangki koleksi banyu limbah lan krenjang ing sisih ngisor saka jinis dhasar ngumbah mripat seluler, lan ganti warna dadi abang

10

BH34-2033B: Nganyarke saka tong minyak dhasar 53L menyang tong eyewash 65L, lan ganti warna dadi ijo

11

BH34-2031HC: Nganyarke saka ember eyewash dhasar 53L dadi ember eyewash 65L, lan upgrade ember banyu limbah menyang ember banyu limbah seluler sing terintegrasi

12

BH34-2031LHD: Upgrade saka ember eyewash dhasar 53L dadi ember eyewash 65L. Sanalika, ember banyu limbah dianyarke dadi ember banyu limbah seluler terintegrasi kanthi warna kuning

13

BH34-0628: Saka tong minyak dhasar 53L nganti eyewash portabel tangki tekanan 28L

BH34-0628

BH34-0665F: Ganti saka laras eyewash dhasar 53L dadi tangki tekanan eyewash portebel, lan tambahi endhas shower Stainless steel eyewash sing bisa dicopot: ganti ember dhasar eyewash 53L nganggo eyewash portabel tangki tekanan, tambahkan sirah shower, lan upgrade ember koleksi banyu limbah kanggo stainless steel

14.

0204-1012: Ganti saka laras eyewash dhasar 53L dadi eyewash portabel tangki tekanan plastik ABS

0204-1012

0204-0782A: Ganti saka tong minyak kacamata 53L dhasar menyang tangki tekanan 12L, alat cuci mata portabel, Piranti cuci mata seluler port tunggal: piranti cuci mata kunci port genggam tunggal

15

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori