page_banner

Mesin cuci mata Laboratorium

Apa ing sekolah utawa rumah sakit, dibutuhake laboratorium, lan masalah keamanan luwih penting lan kuwatir. Tindakan darurat penting banget nalika bahan kimia disemprotake kanthi ora sengaja ing awak utawa mripat. Laboratory eyewash uga peralatan keamanan sing penting. Amarga alat keamanan sing penting, konfigurasi eyewash laboratorium uga kudu ditliti kanthi ketat.

Laboratory eyewash umume digawe saka pipa baja mulus stainless steel, lan banjur mriksa laboratorium yaiku klorida lan bahan kimia mbebayani liyane. Yen korosi kimia gedhe, lumahing njaba eyewash kudu direndhem karo ABS utawa perawatan performa tinggi, supaya eyewash laboratorium luwih tahan korosi lan umur layanan eyewash bakal ditambahi. Mesin cuci mata laboratorium bisa digunakake kanggo ngresiki rai, gelas, gulu, tangan, lsp. Yen sampeyan pengin ngumbah kabeh mesin cuci mata, sampeyan bisa milih mesin cuci mata majemuk, ngresiki kanthi luwih tliti.

Produsen alat cuci mata Bohua cocog banget karo piranti cuci mata produksi standar ing Amerika, khusus kanggo produksi piranti cuci mata luwih saka sepuluh taun, kanthi pangembangan, desain, produksi, penjualan minangka salah sawijining pabrikan. Karo pirang-pirang pabrik kimia duwe kerja sama, kanthi kualitas produk lan layanan purna jual, entuk pujian saka pelanggan kanthi konsisten. Rancang lan gawe sawetara piranti eyewash, ditrapake kanggo sawetara paten teknis. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan produk eyewash Bohua, sampeyan bisa hubungi kami!


Wektu kiriman: Jan-23-2021