page_banner

Sawetara prekara sing kudu diwenehi perhatian saka piranti cuci mata jinis senyawa

Ana macem-macem mesin cuci mata. Pabrikan milih mesin cuci mata sing cocog kanggo pabrik dhewe miturut kondhisi lan kabutuhane. Amarga macem-macem jinis mesin cuci mata, sawetara pancegahan ora padha ing proses panggunaan. Dina iki kita bakal ngenalake prekara-prekara sing kudu diresiki mesin cuci mata majemuk.

Mesin cuci mata majemuk dilengkapi perlengkapan pertolongan pertama sistem semprotan lan sistem cuci mata. Wis diinstal langsung ing lemah kanggo digunakake.

Nalika bahan kimia disemprotake ing sandhangan utawa awak staf, sistem semprotan mesin cuci mata majemuk bisa digunakake kanggo ngumbah, lan wektu ngumbah paling ora 15 menit; Nalika bahan mbebayani disemprotake ing mripat, pasuryan, gulu utawa lengen para pekerja, sistem cuci mata mesin cuci mata majemuk bisa digunakake kanggo siraman, lan wektu flush paling ora 15 menit. Cuci mata senyawa bohua digawe saka bahan bermutu, sing ora mung nyukupi sarat higienis, nanging uga duwe kemampuan kanggo nolak korosi.

Penyediaan bahan bantuan darurat, nyiyapake rencana nylametake darurat lan latihan darurat; Apa rancangan lorong darurat cukup lan lancar; Penyelidikan, pencegahan lan manajemen bebaya kasebut ana ing sekitar perusahaan utawa ing proses operasi.

Manungsa waé uga kudu mbayar supaya gampang dipasang. Keandalan sajrone digunakake, kayata ora ana kebocoran banyu, lsp. Operasional ing proses pangopènan, yen bagean-bagean utama kayata katup bola lan eyewash kudu diganti, mesthine gampang dibongkar, diganti lan pasang maneh, lan biaya pangopènan kurang . Kekuwatan teknis layanan purna jual sing kuwat, bisa ngatasi masalah kanthi tepat wektu lan efektif.

Sawise ngenalake, aku yakin sampeyan uga duwe pangerten babagan ngumbah mripat senyawa, uga sawetara prekara sing kudu diwenehi perhatian nalika nggunakake. Sugeng rawuh ing situs web, aku yakin sampeyan bakal kaget


Wektu kiriman: Jan-23-2021