page_banner

Peran piranti cuci mata darurat

Umume wong ngerti babagan mesin cuci mata, nanging ora ngerti babagan iki. Piranti cuci mata minangka alat perlindhungan keamanan, macem-macem jinis, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan, pabrikan cuci mata Bo Hua nerangake kanthi rinci babagan peran piranti mata cuci darurat.

Ing tanduran petrokimia, laboratorium rumah sakit, laboratorium sekolah, galangan kapal lan sapanunggalane, kabeh ora bisa dipisahake saka piranti cuci mata darurat, piranti cuci mata ing China ora duwe standar sing jelas, umume nggunakake standar Amerika utawa Eropa. Piranti cuci mata sing disiram darurat bisa nyuda bahan-bahan sing mbebayani tumrap cilaka awak. Yen bahan kimia utawa zat sing mbebayani disemprotake ing awak utawa mripat wong kasebut, mesin cuci mata bisa digunakake kanggo siram darurat, sing bisa nyegah awak manungsa luwih cepet. Sawise disiram, sampeyan kudu langsung njaluk saran medis lan tindakake pandhuan saka dhokter. Mung kanthi ati-ati sing aman, ora bakal nyebabake kesalahan sing ora bisa diatasi.

Produsen cuci mata Bohua sing spesialisasine produksi piranti cuci mata luwih saka sepuluh taun, inovasi riset lan pangembangan terus-terusan, produksi piranti cuci mata komposit, piranti cuci mata panas listrik, piranti cuci mata vertikal, piranti cuci mata desktop lan liya-liyane piranti ngumbah mripat, desainer teknik profesional, bisa disesuaikan miturut lingkungan situs.


Wektu kiriman: Jan-23-2021