page_banner

produk

  • combination shower and eye/face wash

    padusan kombinasi lan wisuh mripat / rai

    Piranti eyewash majemuk bisa mbukak bagean eyewash lan shower shower kanthi kapisah, utawa mbukak eyewash lan shower ing wektu sing padha. Sisih eyewash lan shower wis padha.

  • PORTABLE GRAVITY FED EYEWASH

    GRAVITY FED EYEWASH PORTABLE

    kothak panyimpenan banyu saka piranti ngumbah mripat digawe saka poliethelin oranye;

    Panyimpenan banyu maksimal: 14 galon (53 liter), 15 menit;

    amarga banyu gumantung karo tekanane dhewe, mula ora perlu langkah-langkah bukti ledakan;

  • 65L PORTABLE GRAVITY FED EYEWASH

    65L GRAVITY PORTABLE FED EYEWASH

    Jeneng produk BH34-2031LHC Spesifikasi mesin cuci mata portabel Plastik (ABS) Deskripsi produk Aliran rai (mripat): ≥ 1,5 L / mnt, bisa digunakake terus-terusan luwih saka 15 menit, Mesin cuci mata panyimpenan banyu duwe sarat nggunakake terus-terusan wektu, lan pangguna kudu njamin panyimpenan banyu Kothak panyimpenan banyu mesin cuci mata digawe saka poliethelin kuning 3. Panyimpenan banyu maksimal: 14 gal (53 L), 15 menit; Cara ndandani: dipasang ing tembok, 304 stainless steel b ...
  • Fence eye wash station

    Stasiun ngumbah mripat pager

    Keterangan Teknis: 1. Bahan: 304, 316 stainless steel utawa baja karbon iku opsional, perusahaan bisa menehi laporan uji spektrometer; 2. Cuci mata lan pancuran padha ditutup nganggo rong pager. Pangguna sing mlebu pager kanggo ngumbah mripat utawa shower bisa nyekel pager kanthi tangan, sing cukup aman; stasiun eyewash dipérang dadi area eyewash lan shower, lan pangguna bisa nggunakake macem-macem wilayah miturut kondisi tartamtu ; 3. Nalika pangguna ngadeg ing pager eyewash ar ...
  • pedestal mount eye/face wash

    ngumbah mripat / pasuryan sikil

    304 waja tahan karat ing njaba, disemprot karo lapisan ABS kuning sing padhang, kekandelan 300 mikron, polesan tembok ing njero pipa, nambah resistensi korosi saka eyewash ing lingkungan korosif sing dhuwur, duwe peran kanggo nguatake resistansi korosi.

  • EYE/FACE WASH BOOTH

    BOOTH NGumbah MATA / MUKA

    Plat stainless steel 304 digawe kanthi mlengkung, kekandelane 1.2mm. Gunakake terus kanggo 15 menit tanpa tumpahan.

    Ukuran eksternal 1000 * 900 * 2400mm (dawane * jembaré * dhuwure).

    Iki tahan banget kanggo larutan minyak, asam, alkali lan uyah.

    Bisa digunakake nganggo piranti eyewash vertikal lan komposit.

    Asupan ndhuwur, koneksi benang 5/4 MNPT, outlet 150mm ing ndhuwur lemah, 3/2 sambungan benang FNPT utawa sambungan flange.

  •  wall mounted eye/face wash

     ngumbah mripat / rai sing dipasang ing tembok

    Model dhasar: BH33-1010 (304)

    fitur apik banget:304 bahan stainless steel asli, ngemot luwih saka 8 nikel. Konfigurasi standar, bisa nyegah asam, alkali, uyah lan zat korosif liyane. Ekonomis. Tembok sing dipasang ing situs kerja ora mbutuhake papan.

    materi: awak utama 304 stainless steel 3, piranti shower: ora.

  • FREEZE-PROTECTED SHOWER AND EYE/FACE WASH

    Pancuran Pancuran-Pancuran-GRATIS-GRATIS LAN CUCI MATA / WAJAH

    Senyawa pedal eyewash senyawa otomatis otomatis, entheng lan ringkes, kanthi otomatis bisa ngilangi banyu residu internal saka eyewash, ekonomis lan praktis.

    Déwan mripat nganggo telung bagean saka 304 stainless steel + resin epoxy ABS ABS, cetakan casting tabung baja lancar, cetakan integral, permukaan alus, resistensi tekanan sing kuat, umur panjang, mripat ing bagean dhasar pasar yaiku sepuluh unit las, las, lumahing coarse, digunakake ing meksa ora meksa, gampang retak bocor pipo, umur layanan cekak.

  • Buried double rod eye washer

    Dikubur mesin cuci mata rod kaping pindho

    Inlet banyu lan piranti sing wis kosong saka eyewash sing dikubur dipasang ing ngisor permafrost. Bukak klep, lan banyu keran mili menyang sistem eyewash saka saluran banyu ing njero lemah. Tutup klep, lan sistem kanthi otomatis nyiram banyu ing pipa eyewash. Ditrapake kanggo musim salju ing ngisor 0 derajat wilayah kasebut, ambane permafrost luwih gedhe tinimbang 500MM sing digunakake, pancen efek anti-pembekuan. Produk paten, pemalsuan bakal dituntut; Nomer paten: ZL 2012 2 0337278.7

  • Electric heat tracing eye washer

    Mesin cuci mata nelusuri panas listrik

    Piranti cuci panas listrik cocog kanggo 0 derajat sisih lor ing ngisor panggunaan wilayah kasebut. Uga cocog kanggo digunakake ing wilayah sing suhu luwih dhuwur tinimbang -45 ℃. Sabuk pengukur listrik yaiku 6 M * 48W / M. Kontrol termostatik otomatis kanggo zona pendamping. Ana kontrol suhu kanggo ngontrol daya panas sabuk pemanasan kanggo njaga suhu banyu. Tingkat bukti bledosan: Proteksi ExdIICT4, IP65. Kothak persimpangan catu daya sabuk pelacak listrik disusun kanthi beda saka kothak persimpangan kontrol suhu. Kekandelan lapisan insulasi tropis yaiku 30MM, lan bahan insulasi yaiku karet tahan api. Tegangan: AC220V / 1PH / 50Hz.

  • Electric heating eye washer

    Mesin cuci mata pemanas listrik

    Piranti cuci mata sing digawe panas listrik adhedhasar piranti cuci mata sing nglacak panas listrik, cocog digunakake ing wilayah sing suhu kurang saka 0 derajat, bisa nambah suhu banyu kanthi ngumbah mripat udakara 15 derajat kanthi efektif.

    Eyewash dhewe duwe fungsi nelusuri panas, insulasi lan antijamur, saengga suhu banyu sistem eyewash tetep ing suhu tetep. Piranti pemanas: sabuk pelacak listrik suhu impor diadopsi lan dilengkapi sistem kontrol suhu otomatis kanggo ngontrol suhu panas. Lapisan isolasi: bahan karet sing ramah lingkungan. Tutup: peringatan bahan ABS kuning, tahan karat dening macem-macem bahan kimia.

  • Antifreeze eye washer (buried)

    Mesin cuci mata antifreeze (dikubur)

    Fitur kaunggulan: alat inlet banyu lan got saka mesin cuci mata sing dikubur dipasang ing ngisor permafrost. Mbukak katup lan banyu tunyuk mili menyang sistem mesin cuci mata saka mlebu banyu ing lemah. Nalika katup ditutup, sistem kanthi otomatis bisa ngeculake banyu ing pipa mesin cuci mata. Ditrapake kanggo musim salju ing ngisor 0 derajat wilayah kasebut, ambane permafrost luwih gedhe tinimbang 500MM sing digunakake, pancen efek anti-pembekuan.