page_banner

PRODUK

6RDpmSJH6N

Peralatan keamanan Shanghai Bohua Co., Ltd. wis entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001: 2015, ISO14001: 2004 sistem manajemen lingkungan, OHSAS18001: 2007 sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja, perusahaan kredit "AAA" Shanghai lan perusahaan teknologi tinggi Shanghai.

Mesin cuci mata wis disertifikasi dening American ANSI z358.1-2014, Eropa en60335-12012 + a11: 2014 lan China Classification Society; topeng wis disertifikasi dening gb2626-2006 kn95 lan Uni Eropa FFP2 sajrone periode epidemi; klambi pelindung medis wis disertifikasi dening en 14126: 2003 / AC: 2004.

Produk perusahaan wis diekspor menyang Rusia, Amerika Serikat, Jepang, Kazakhstan, Timur Tengah, Afrika lan negara liyane. Iki minangka pemasok PetroChina lan Sinopec, lan nyedhiyakake produk kanggo pelanggan minyak bumi, bahan kimia, panganan lan minuman, farmasi, pembuatan kapal, elektronik, energi surya lan industri liyane. Nduwe luwih saka 4000 mitra, kalebu kasus kerjasama ing negara-negara Tionghoa gedhe lan merek terkenal ing saindenging jagad kayata PetroChina, Sinopec, Coca Cola, pelumas Shell, Honeywell, lsp.

Perusahaan kasebut duwe R&D, produksi, pemasaran, sistem manajemen layanan sing apik, kanthi bakat, teknologi, sumber daya, informasi lan kaluwihan luar biasa liyane, kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas, aman lan kompetitif; kita bakal ngupayakake tanpa wates kanggo nawakake produk lan layanan sing berkualitas, sampurna lan aman.