page_banner

produk

  • Superior eye wash device

    Piranti cuci mripat sing unggul

    Cuci mata jinis unggulan adhedhasar cuci mata majemuk, sing nduweni fungsi antijamur lan anti panas.

    Déwan eyewash Bohua minangka cetakan casting cetakan sapisan, permukaan alus, resistensi kompresi sing kuat, umure dawa. Ora ana kedadeyan burst ing musim salju utawa tekanan banyu dhuwur. Kualitas sing ora apik mesthi dadi bagian las, pakaryan angel, umume kanggo las, sing ora mung mengaruhi tampilan nanging uga nyuda umur layanan, lan gampang nyebabake pipa ekspansi njeblug ing wilayah sing adhem utawa nalika tekanan banyu gedhe