page_banner

produk

  • BH33-1011L wall mounted eye wash(Green)

    BH33-1011L ngumbah mripat sing dipasang ing tembok (Ijo)

    l Pancuran: Tarik tuas, lan banyu udan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku 120-180L / menit. l lEye wash: Push mbukak gagang, cuci mata aerosol disemprotake sajrone 1 detik, dhuwur lan amba banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa, lan aliran eyewash yaiku 12-18L / menit. Tekanan banyu ing situs kudu tekan 0.25-0.4MPA. l lEye wash group: Dumadi saka 304 bagean casting. Siku 90 derajat ...
  • BH35-1011 wall mounted eye wash(Yellow)

    BH35-1011 ngumbah mripat ing tembok (Kuning)

    l Pancuran: Tarik tuas, lan banyu udan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku 120-180L / menit. l lEye wash: Push mbukak gagang, cuci mata aerosol disemprotake sajrone 1 detik, dhuwur lan amba banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa, lan aliran eyewash yaiku 12-18L / menit. Tekanan banyu ing situs kudu tekan 0.25-0.4MPA. l lEye saringan cuci: ketegangan PP + 304 saringan lapisan dobel, sing bisa ...
  • BH35-1011L wall mounted eye wash(Green)

    BH35-1011L ngumbah mripat sing dipasang ing tembok (Ijo)

    l Pancuran: Tarik tuas, lan banyu udan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku 120-180L / menit. l lEye wash: Push mbukak gagang, cuci mata aerosol disemprotake sajrone 1 detik, dhuwur lan amba banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa, lan aliran eyewash yaiku 12-18L / menit. Tekanan banyu ing situs kudu tekan 0.25-0.4MPA. l lEye saringan cuci: ketegangan PP + 304 saringan lapisan dobel, sing bisa ...
  • BH33-1011 wall mounted eye wash(Yellow)

    BH33-1011 ngumbah mripat ing tembok (Kuning)

    l Pancuran: Tarik tuas, lan banyu udan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku 120-180L / menit. l lEye wash: Push mbukak gagang, cuci mata aerosol disemprotake sajrone 1 detik, dhuwur lan amba banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa, lan aliran eyewash yaiku 12-18L / menit. Tekanan banyu ing situs kudu tekan 0.25-0.4MPA. l lEye wash group: Dumadi saka 304 bagean casting. Siku 90 derajat ...
  • BH38-1010 wall mounted automatic eye wash

    BH38-1010 ngumbah mripat kanthi otomatis ing tembok

    l Pancuran: Tarik tuas, lan banyu udan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku 120-180L / menit. l lEye wash: Push mbukak gagang, cuci mata aerosol disemprotake sajrone 1 detik, dhuwur lan amba banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa, lan aliran eyewash yaiku 12-18L / menit. Tekanan banyu ing situs kudu tekan 0.25-0.4MPA. l lEye saringan cuci: ketegangan PP + 304 saringan lapisan dobel, sing bisa ...
  • BH38-1009 wall mounted automatic eye wash

    BH38-1009 ngumbah mripat kanthi otomatis ing tembok

    l Pancuran: Tarik tuas, lan banyu udan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku 120-180L / menit. l lEye wash: Push mbukak gagang, cuci mata aerosol disemprotake sajrone 1 detik, dhuwur lan amba banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa, lan aliran eyewash yaiku 12-18L / menit. Tekanan banyu ing situs kudu tekan 0.25-0.4MPA. l lEye saringan cuci: ketegangan PP + 304 saringan lapisan dobel, sing bisa ...
  • BH35-2011 white linkage bowl eye wash

    BH35-2011 cuci mata mangkok putih

    l Pancuran: Tarik tuas, lan banyu udan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku 120-180L / menit. l lEye wash: Push mbukak gagang, cuci mata aerosol disemprotake sajrone 1 detik, dhuwur lan amba banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa, lan aliran eyewash yaiku 12-18L / menit. Tekanan banyu ing situs kudu tekan 0.25-0.4MPA. l lEye wash group: Dumadi saka 304 bagean casting. Siku 90 derajat ...
  • BH35-1009 wall mounted eye wash

    BH35-1009 ngumbah mripat sing dipasang ing tembok

    l Pancuran: Tarik tuas, lan banyu udan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku 120-180L / menit. l lEye wash: Push mbukak gagang, cuci mata aerosol disemprotake sajrone 1 detik, dhuwur lan amba banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa, lan aliran eyewash yaiku 12-18L / menit. Tekanan banyu ing situs kudu tekan 0.25-0.4MPA. l lEye saringan cuci: ketegangan PP + 304 saringan lapisan dobel, sing bisa ...
  • BH33-1010 wall mounted eye wash

    BH33-1010 ngumbah mripat sing dipasang ing tembok

    l Pancuran: Tarik tuas, lan banyu udan bakal disemprotake saka cekungan shower sajrone 1 detik, lan tingkat aliran shower yaiku 120-180L / menit. l lEye wash: Push mbukak gagang, cuci mata aerosol disemprotake sajrone 1 detik, dhuwur lan amba banyu dirancang miturut proporsi wajah manungsa, lan aliran eyewash yaiku 12-18L / menit. Tekanan banyu ing situs kudu tekan 0.25-0.4MPA. l lBall Valve: Katup bal loro-potong bisa nggawe aliran banyu saka eyewash ...
  •  wall mounted eye/face wash

     ngumbah mripat / rai sing dipasang ing tembok

    Model dhasar: BH33-1010 (304)

    fitur apik banget:304 bahan stainless steel asli, ngemot luwih saka 8 nikel. Konfigurasi standar, bisa nyegah asam, alkali, uyah lan zat korosif liyane. Ekonomis. Tembok sing dipasang ing situs kerja ora mbutuhake papan.

    materi: awak utama 304 stainless steel 3, piranti shower: ora.